ET TIDLIGT TAK FOR I ÅR!

Som følge af de nye retningslinjer fra sundhedsmyndighederne må vi i Alsønderup Idrætsforening desværre sætte vores indendørs foreningsaktiviteter på pause resten af året. Det er vi selvfølgelig kede af, men vi mener samtidigt, at vi alle har et vigtigt ansvar i denne situation.

Kulsviergården og klubhuset er også lukket.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle vores frivillige og medlemmer for den kæmpe indsats, I har ydet i det forløbne år. Vi ved, at mange er jer har knoklet for at finde løsninger, så vi stadig kunne træne sammen inden for nye retningslinjer for at undgå smittespredning.

Vi glæder os til at kunne tage hul på et nyt år sammen med jer, hvor vi forhåbentligt kan begynde at åbne op for alle vores aktiviteter i Alsønderup Idrætsforening.

Har I spørgsmål til jeres idrætsgren, så kontakt formændene for de enkelte afdelinger. I finder deres kontaktoplysninger her.

Glædelig jul og godt nytår.

Venlig hilsen
Peter Windum
Formand, Alsønderup Idrætsforening

Ps. HUSK at I stadigvæk kan vinde fine præmier på vores adventskalender på Facebook.