Tilmelding til Tennis

Her kan du tilmelde dig tennisafdelingen. Tennis sæsonen går i gang om foråret, når kommunen har gjort banerne klar. Tidspunktet for dette er lidt forskelligt fra år til år afhængig af vejret.

Tilmeldingen er i år 2023 åben fra 01.april. Både nye og tidligere medlemmer bedes tilmelde sig og betale her. Er du i tvivl om tennis er en sport for dig, er du velkommen til at møde op til vores Drop in arrangement torsdage fra kl. 17 – 19. Start 04. maj. Vi har både ketcher og bolde du kan låne. Se venligst under Tennis hvornår vi begynder og slutter med drop in.

Vi holder pause i skolens sommerferie. Når nye medlemmer tilmelder sig modtager de bekræftelse og en kode på mail og kan herefter booke baner. Se venligst under Tennis hvordan det foregår.
Tidligere medlemmer skal blot bruge den kode de har fra deres indmeldelse.

For at få adgang til banerne skal du aftale at få en nøglebrik gennem Margit tlf. 40473780. Nøglebrikken koster 100 kr. i depositum. Ved hver ny sæson vil adgangen til banerne blive annulleret, hvis medlemskabet ikke er fornyet, i år vil det være efter 1. maj. Har man ikke afleveret sin nøglebrik inden da, er det ikke mulig, at få tilbagebetalt sit depositum i det beløbet vil gå til indkøb af nye brikker.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte enten Margit tlf. 40473780 eller Benny tlf.53700256.

Kontingent: Junior (9-15 år) 300 kr. Ungdom (16 – 20 år) 400 kr. Senior 650 kr. En familie ( 2 voksne og 2 hjemmeboende børn, ingen aldersgrænse) 1.400 kr. Ved familie tilmelding skriv en mail med alle navnene og fødselsdatoer for de tilmeldte: margit.tulstrup@gmail.com