Alsønderup Fester

Alsønderup Fester

Alsønderup Fester afholdes hvert år på Kristi Himmelfartsdag med Nordsjællands største loppemarked og byfest i og omkring Kulsviergården.

Alsønderup Fester er Alsønderup sogns byfest med et gigantisk loppemarked, som man samler ind til i flere måneder forud. Mange er med til at forberede, køre, sortere, planlægge o.s.v. lang tid i forvejen. Ikke mindre end 350 personer er medarbejdere i alderen 11 år og opefter.
Man kan starte som piccolo, som voksen i en bod eller ældre i et stort telt med udsalg af hjemmebagt brød og varme drikke. Der er plads og en nyttig opgave for alle.

Læs mere om Alsønderup Fester på deres egen hjemmeside -> www.alsonderupfester.dk

Efter afvikling af loppemarkedet afholdes torsdag aften et GIGANT-BANKOSPIL i Kulsviergårdens sportshal med mange forskellige spil og flotte præmier.

Medhjælperfest

Lørdag mødes man til medhjælperfest, som starter med andagt i kirken og fortsætter på Kulsviergården med spisning, Kulsvierrevy og dans. Omkring 300 hjælpere møder frem til denne afslutningsfest, hvor alle sognets beboere har mulighed for at deltage, både børn, unge, voksne og ældre hygger og morer sig sammen.

Overskud

Overskuddet går via Støtteforeningen til ligelig fordeling mellem Alsønderup Idrætsforening og den selvejende institution Kulsviergården til gavn for aktiviteterne for sognets børn, unge og voksne.

Ikke mange steder finder man en samarbejdsånd og offervilje som i Alsønderup sogn.

Alle er velkomne til at være med.

Henvendelse kan ske til Byfestudvalget:

Formand: Michael Ruge, Tulstrup Have 36, mail: michaelruge@mail.tele.dk, tlf: 2254 8992