Tennis 2024

Her i sommer har vi den glæde at vores tennisanlæg bliver renoveret. Banerne bliver omlagt til kunstgræs. I skrivende stund ved jeg ikke hvornår projektet går i gang.
Som noget nyt bliver medlemskabet nu for hele året. Der kan spilles på banerne hele året dog ikke når der ligger sne.

Standerhejsning:

Alle medlemmer bliver indbudt til fælles morgenbord og spil søndag den 28.04 kl. 10. Sidste tilmelding den 25.04. til margit.tulstrup@gmail.com

Vi har åbnet for indbetalinger fra den 28.04. Banerne er klare fra 05.04 kl. 12. Indbetalingerne foregår her på hjemmesiden. Se under rubrikken Tennis. Vær opmærksom på ved familie abonnement skal du sende alle tilmelde personers navn og fødselsdato til: margit.tulstrup@gmail.com

Banebooking: I lighed med de forgående år, benyttes Conventus til banebooking.

Vi håber at vejret tilsmiler os, således at vi kan hygge med spil på banerne.

Træning for juniores:
I år kan vi igen tilbyde træning for juniores. Bo er klar. Træningen foregår om tirsdagen fra kl. 16 – 17. og starter op den 07.05.
Kontaktperson Bo tlf. 60181258.

Drop inn.
Foregår om torsdagen fra kl. 17 – 19. Opstart 02.05. Her er alle velkommen ny som tidligere medlemmer. Der er også mulighed for at afprøve om tennis er noget for dig. Du har lov at komme to gange uden betaling. Vi har ketcher og bolde til udlån. Drop in giver både mulighed for at få vejledning og spille med andre.

Kontaktpersoner: Margit tlf. 40473780

Åbent hus:
Er planlagt til søndag den 25. august kl. 14 – 17. Vi er selvfølgelig afhængige af, at banerne er færdige. Her vil der blive mulighed for at spille. Vi hygger med kaffe og kage. Også her er der bolde og ketcher til udlån. Der vil være vejledning til spillet til de der ønsker dette.

Fælles afslutning:

Søndag den 8. september fra kl. 13 – 17.
Sidste tilmelding 3. september.
Vi hygger med spil og pølser på grillen.

Generalforsamling:

Torsdag den 3. oktober kl. 19.30 i klubhuset.

Tennisudvalget glæder sig til at se alle igen.

Husk vi har en facebook side, hvor vi kan dele løst og fast med hinanden.

Gruppen hedder: ASGI Tennis – bordtennis – pickleball