Nyttig information

Udesæson foregår på boldbanerne oppe ved klubhuset bag skolen. I klubhuset er der omklædnings- og badefaciliteter samt mulighed for at samles til møder, hyggeaftener mm. Vintersæson afholdes i Kulsviergårdens store hal.

Kort om holdene

Årgang ’11/’12 drenge

Et helt nystartet hold for de små. Kontakt Nynne Lange Rasmussen nynneras@gmail.com for mere information.

Årgang ’09/’10 drenge

Vi er holdet for klubbens yngste spillere, hvor vi har flest i årgang 2009, og nu vil vi gerne have årgang 2010 med på holdet. Både drenge og piger er meget velkommen. Det skal være sjovt at gå til fodbold, og træningen er derfor lagt an på, at øvelserne leges ind. Vi har i vinteren ’14/15 prøvet at være med i DGI’s indendørsturnering og har også tilmeldt os DGI’s Forårsturnering 2015. Træner er Allan Toftedal (mobil 60 17 26 57) og holdleder er Steen Bendixen (mobil 99 55 60 93). Kontakt en af os, så dit barn også kan være med til fodbold med andre børn fra vores lokalområde.

Årgang ’07/’08 drenge

Blev startet som ”kaffeholdet” af nogle forældre, der syntes at de små drenge burde bevæge sig mere. På fjerde år bliver vi stadigt bedre og deltager årligt i DGI’s Forårsturnering samt City Bakery Cup i Frederiksværk. I hver sæson afholder vi nogle sociale arrangementer, såsom grillaften, fodbold i TV eller andet. Vi forsøger at tilgodese både uøvede og trænede børn, så alle har det sjovt og samtidigt lærer sporten at kende. Ring på holdleder Martin på 40732716 eller skriv til fodbold0708@gmail.comhvis du vil vide mere. Du kan også besøge vores blog på fodbold0708.blogspot.dk.

Årgang ’02 drenge

Årgang 02 holdet er for alle drenge og piger der går i 5.kl eller 6.kl. Holdet er tilmeldt forårsturneringen og hvis der er interesse fra spillerne, tager vi også til et par stævner i løbet af foråret/sommeren 😉 På holdet er der plads til alle – øvede samt mindre øvede spillere. Træningen ledes af Kasper Veje & Peter Windum – send en sms på 2337 9788 (Peter) hvis du vil vide mere.

Senior/Oldboys

Efter et par års fravær er vores senior hold er igen begyndt at blomstre, hvilket skyldes vores meget engagerede træner for holdet Wissam. Mange af jer kender nok Wissam fra både pizzeriaet og Alsønderup købmanden. Holdet spiller på nuværende tidspunkt i serie 5, men ambitionen og evnerne er klart til at komme længere op i rækkerne. Der trænes seriøst og meget varieret, med en masse forskellige øvelser samt normalt spil til to mål. Udover udendørs sæsonen spilles der også indendørs på Kulsviergården når vi nærmer os vinteren.

Oldboys holdet spiller dette forår i Oldboys 1, hvor vi må erkende at konkurrencen er hård, men målsætningen er at blive i rækken ligesom de forgangne sæsoner. Holdet ledes til kampene af træner Claus Svenson og holdleder Sulle, der i samarbejde med Nikolaj også sørger for at sætte holdet fra gang til gang. Torsdags træning er ment som en gang hyggebold med meget spil til to mål, men ligesom der er meget hygge omkring før og specielt efter kampene, så er vi seriøse omkring fodbolden når der spilles og trænes. Ligesom senior spilles der indendørs på Kulsviergården hele vinterhalvåret frem til April måned.