Holdtilmelding


Tilmelding åbner den 1. august 2024, for alle børnehold.
Tilmelding på voksenhold åbner den 1. juli 2024

KOMBITILMELDING:

KOMBITILMELDING fortsætter. Tilmeld dig 3 voksenhold og få rabat. Se under hold tilmelding hvilke hold der kan kombineres.


I tvivl
Hvis man er i tvivl om, hvilket hold man vil gå på, kan man efter aftale med træneren for det enkelte hold, møde op til en prøvetime den første træningstime ved sæsonstart, uden at være tilmeldt, dette er kun muligt på hold med ledige pladser. Beslutter man sig herefter for at starte, skal man tilmelde sig her på siden. Man kan dog risikere, at der ikke er ledige pladser på holdet.
Bemærk vores handelsbetingelser, hvor vi oplyser, at kontingent kun tilbagebetales i helt særlige tilfælde, og vil som minimum fratrækkes et administration gebyr.

Klub T-shirt
De enkelte hold arrangerer mulighed for køb af klub T-shirt.

Opvisningstøj
Der må påregnes ekstra udgifter i forbindelse med tøj til sæson opvisningen.

Opmærksomhedspunkter ved tilmelding
Har du eller dit barn tidligere været medlem, så brug venligst eksisterende login – Der er mulighed for at få tilsendt nyt password, hvis du skulle have glemt det!
Det er muligt at tilmelde flere personer på samme login. Vær derfor opmærksom på hvem du tilmelder.
På alle børnehold er det barnet, som skal tilmeldes!

Det er meget vigtigt at indtaste mobilnr. og e-mailadresse, da vi sender info om aflysning og andre infomationer ud via mail eller sms.

Foto og Film
I det vi ønsker at promovere foreningen og fortælle hvad der sker i vores hverdag via sociale medier og LokaltNyt, vil der lejlighedsvist blive taget billeder og filmet ved træning og øvrige arrangementer.

Ferier
Foreningen følger skolens ferieplan. Derudover kan der komme andre aflysninger i løbet af sæsonen på grund af andre arrangementer på Kulsviergården og i salen på skolen. Dette oplyses her på hjemmesiden samt varsles via mail/sms.
Sidste træning inden jul er den 19. december 2024. Vi starter op igen i uge 2, 2025.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os