Holdtilmelding


Tilmelding åbner lørdag den 1. august 2021 kl. 12.00 !

I tvivl
Hvis man er i tvivl om, hvilket hold man vil gå på, kan man efter aftale med træneren for det enkelte hold, gratis møde op den første træningstime ved sæsonstart, uden at være tilmeldt. Beslutter man sig herefter for at starte, skal man tilmelde sig her på siden. Man kan dog risikere, at der ikke er ledige pladser på holdet.
Bemærk vores handelsbetingelser, hvor vi oplyser, at kontingent kun tilbagebetales i særlige tilfælde, og vil som minimum fratrækkes et administration gebyr.

Opvisningstøj
Der må påregnes ekstra udgifter i forbindelse med tøj til sæson opvisningen.

Opmærksomhedspunkter ved tilmelding
Har du eller dit barn tidligere været medlem, så brug venligst eksisterende login – Der er mulighed for at få tilsendt nyt password, hvis du skulle have glemt det!
Det er muligt at tilmelde flere personer på samme login. Vær derfor opmærksom på hvem du tilmelder.
På alle børnehold er det barnet, som skal tilmeldes!

Det er meget vigtigt at indtaste mobilnr. og e-mailadresse, da vi sender info om aflysning og andre infomationer ud via mail eller sms.

Foto og Film
I det vi ønsker at promovere foreningen og fortælle hvad der sker i vores hverdag via sociale medier og LokaltNyt, vil der lejlighedsvist blive taget billeder og filmet ved træning og øvrige arrangementer.

Ferier
Foreningen følger skolens ferieplan. Derudover kan der komme andre aflysninger i løbet af sæsonen på grund af andre arrangementer på Kulsviergården. Dette oplyses her på hjemmesiden samt varsles via mail.
Sidste træning inden jul er den 16 december. Vi starter op igen i uge 1.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os

Tilmelding: