Grease

Historien foregår på og omkring Rydell High School i 1950erne, hvor man følger en gruppe elevers sidste år. Danny Zuko tilhører en rå og selvsikker drengegruppe, men Danny har i sommerferien mødt den søde Sandy fra Australien og er blevet forelsket i hende.
Hvad Danny ikke ved, er at Sandy er blevet udvekslingsstudent på Rydell, hvor hun prøver at finde sin plads i pigegruppen Pink Ladies, der ledes af den seje Betty Rizzo. Danny bliver meget overrasket over at se Sandy, og det meste af filmen går med forviklingerne mellem de to. Undervejs er der mange små bihistorier med nogle af de andre unge fra de to grupper, suppleret af et tv-transmitteret bal fra skolen.

Alle problemer bliver dog løst til sidst. Sandy får hjælp til at blive forvandlet til en sej pige, og hun og Danny finder sammen igen.

Der bliver gået til den på Kulsvierscenen. Vi mødes hver søndag, hvor der arbejdes intenst og seriøst på alle fronter for at kunne levere en fantastisk forestilling – vores 40 års jubilæumsforestilling med premiere den 18. januar 2020.
Kostumetjenesten er rigtig godt i gang med kostumer til de mange skuespillere. Det er vigtigt, at tingene passer sammen, og at de er autentiske og tro mod musicalen Grease.
Vi har fået indkøbt og installeret det nye lydanlæg. Per, Rasmus og Trine øver sig i øjeblikket på at få den allerbedste lyd frem, og vi kan allerede nu høre, at investeringen er godt givet ud.
Skuespillerne arbejder meget målrettet med scene efter scene. Der bliver sunget på livet løs i flotte arrangementer med flerstemmigt kor. Netop musik og sang har jo stor betydning i en forestilling som Grease, og her er vi i meget gode hænder. Vores sangcoach Anette, har stor tålmodighed, så alle kan være med, og ligeledes er Ulrich som kapelmester en kæmpe gevinst. Han styrer orkesteret med kyndig hånd. Orkesteret er nu på 5 mand, så kære publikum – I kan godt allerede nu kan begynde at glæde jer til fantastisk musik og sang.
På Happy Summer, foreningernes dag i Alsønderup, gav vi en lille appetizer med 3 sange fra Grease. Indslaget blev rigtig godt modtaget af publikum, så tusinde tak til jer, der lyttede og klappede. Ved samme lejlighed var vi så heldige, at vi fik scoret en sufflør til vores forestillinger. Stort velkommen til Rikke, vi glæder os til godt og sjovt samarbejde.

Vi har forestillinger:

Lørdag den 18. januar 2020 kl. 15.30 (premiere med efterfølgende fest)

Søndag den 19. januar 2020 kl. 14.30
Lørdag den 25. januar 2020 kl. 14.30
Søndag den 26. januar 2020 kl. 14.30
Lørdag den 1. februar 2020 kl. 14.30
Søndag den 2. februar 2020 kl. 14.30

Forestillingen varer ca. 2 timer inkl. pause og spilles på
Kulsviergården, Pibe Møllevej 7, Alsønderup, 3400 Hillerød.

Hvis du bestiller billetter inden den 1. december 2019, får du rabat. Bestiller du den 1.
december eller senere, betaler du normalprisen. Se priserne herunder. Priserne i parentes
er de såkaldte Early Bird priser, altså billetprisen for de hurtige.

Billetter bestilles på billetten.dk

Voksne 125 kr. (115)
Børn under 13 år 70 kr. (60)
Børn under 5 år 0 kr.
Grupper (min. 15 pers.) 100 kr. pr. billet (90)
Gebyr til billetten.dk 10 kr. pr. billet