Dart i Alsønderup

Så er der kommet dart til byen !! Vi starter på Fredag 19/6 kl. 20 i klubhuset i Alsønderup. Kom og se om du kan blive den første der laver 180. 🎯

ASGI DART, er en ny opstartet dartklub som har lokale i Alsønderup Idrætsforenings klubhus. Vi har 3 nye baner inkl. dartskiver med spot på og lånepile til dem som ikke selv skulle eje nogen. De dage vi spiller starter vi kl. 20 og slutter kl. ? Du er velkommen til at komme forbi og se om det skulle være noget for dig. Der er en GRATIS prøve aften og derefter koster et års medlemskab 250,-. Man kan også blive sponsor for et minimumsbeløb på 500,- , som giver en person et års medlemskab og et mindre reklame plads ( 15×40 cm som man selv levere) på vores væg. Vi er ikke professionelle endnu og vi ligger vægt på det sociale samvær og hygge og lidt konkurrence.🎯

Man kan naturligvis købe øl og sodavand. Vi glæder os til at se jer alle.
Kommende dato’er er ‪fredag 3/7‬, 17/7‬ & 31/7 kl.20‬.00