Dart i Alsønderup

Så er der kommet dart til byen !! Vi starter på Fredag 19/6 kl. 20 i klubhuset i Alsønderup. Kom og se om du kan blive den første der laver 180. ?

ASGI DART, er en ny opstartet dartklub som har lokale i Alsønderup Idrætsforenings klubhus. Vi har 3 nye baner inkl. dartskiver med spot på og lånepile til dem som ikke selv skulle eje nogen. De dage vi spiller starter vi kl. 20 og slutter kl. ? Du er velkommen til at komme forbi og se om det skulle være noget for dig. Der er en GRATIS prøve aften og derefter koster et års medlemskab 250,-. Man kan også blive sponsor for et minimumsbeløb på 500,- , som giver en person et års medlemskab og et mindre reklame plads ( 15×40 cm som man selv levere) på vores væg. Vi er ikke professionelle endnu og vi ligger vægt på det sociale samvær og hygge og lidt konkurrence.?

Man kan naturligvis købe øl og sodavand. Vi glæder os til at se jer alle.
Kommende dato’er er ‪fredag 3/7‬, 17/7‬ & 31/7 kl.20‬.00