Idræt om dagen for seniorer

Kom og vær med til
SJOV MOTION FOR SENIORER ca. 60+

Idræt om dagen er et tilbud til dig, der har tid og lyst til at være aktiv om dagen, og som gerne vil være det sammen med andre. Du kan komme alene eller sammen med andre. Har du en ægtefælle eller kæreste, kan I her gå til træning sammen og hver især spille det, I lige har lyst til. Her er plads til alle, uanset om du har dyrket idræt i flere år eller er helt ny. Kom med og lad os få nogle hyggelige timer sammen – og tag endelig din ven eller veninde med!

Sådan foregår det:
Vi starter med fælles let opvarmning, så vi er klar til lidt sved på panden. Derefter kan du vælge mellem forskellige sjove, fælles motions-aktiviteter og kaste dig over dem, du har mest lyst til den dag.

  • Indoor curling – hyggelig dyst med ”rullende curlingsten” og målfelt.
  • Motionsfloorball – sjovt holdspil med stav, plastkugle og mål får pulsen op, og hvor sammenspil er vigtigt.
  • Pickleball – nyt seniorvenligt spil der blander tennis, badminton og bordtennis og er let at lære.

Og husk – for dem, der har tid og lyst, er der kaffe, kage og hyggesnak efterfølgende.

Hvor og hvornår mødes vi?
Hver onsdag kl. 10.00 – 12.00 i Kulsviergårdens Idrætshal, Pibemøllevej 7, 3400 Hillerød.
Vi starter op onsdag den 12. april 2023 og sidste træning d.10. Maj 2023

Hvad kræver det?
Vi har alt det udstyr, du skal bruge, så du kan faktisk bare komme, som du er. Men det er afgjort en fordel at have tøj på, du kan bevæge dig godt i – og gerne indendørssko. Der er mulighed for at benytte omklædningsrum og bad.
Du behøver slet ikke være i god fysisk form. Aktiviteterne er netop bygget op, så alle uanset niveau, alder og kondi kan være med.

Hvad koster det?
Det er ganske gratis at deltage her i vores 5 første opstartstræninger.

Vi træner ”Idræt om Dagen” i 5 uger  og planlægger med en ny sæson igen efter sommeren. Så bare kom og vær med i det hyggelige, aktive fællesskab. Du vil med garanti blive så glad for det, at du slet ikke vil kunne undvære det…

Kontaktperson:
Tine Bojer Jørgensen på 2993 9224 /tinebojerhotmail.com