Tusind tak til alle i Alsønderup og Tulstrup !!

Lørdag den 13. april var en stor dag for 07-09-årgangen i ASGI’s fodboldafdeling.

De spillere, der skal til stævne i Barcelona, samlede flasker ind i Alsønderup & Tulstrup om formiddagen. Weekenden før havde de delt flyers ud, og på trods af, at det var starten på påskeugen, var resultatet overvældende! I alt indsamlede vi over 4.500 flasker og det gav en samlet indtjening på 7.745 kr, da vi også modtog en del kontante bidrag !!
Det vil være en underdrivelse at kalde indsamlingen for en succes og som om det ikke var nok, har vi endda en sponsor, der lovede at bidrage med det samme beløb, som der blev indsamlet flasker for. Samlet set tjente drengene derfor godt 15.000 kr til turen.

Drengene vil gerne sige TUSIND TAK til alle de flinke folk, der donerede pantflasker – det var bare en superdejlig oplevelse og fantastisk at mærke den store opbakning i lokalområdet!!

Efter indsamlingen mødtes alle spillere fra 07-09-årgangene til bowling og spisning, der var sponsoreret af holdets tøjsponsor. Det var superhyggeligt, og her var trænerne ikke helt på hjemmebane..
Derefter var der hygge og foldbold hjemme i Alsønderup, og overnatning i klubhuset.

14 dage tidligere – den 29-31. marts stod også i fodboldens tegn, da vi havde 11 drenge med til Øens Hold Cup i Ringe på Fyn.
Det er et stævne, som er arrangeret af fodboldklubberne på Fyn med den hensigt at give mulighed for at træne på græs inden forårssæsonen går i gang.
Det er andet år, Alsønderup er med til stævnet, og det var lige så stor en succes denne gang. Drengene spillede 6 kampe i løbet af weekenden – heraf blev 5 vundet og 1 uafgjort, så det var en god optakt til udendørssæsonen.
Samtidig var det super-hyggeligt både for børnene og for de 9 forældre, der var med. Der var endda tid til en tur i svømmehallen lørdag aften, så drengene havde ikke problemer med at falde i søvn 🙂

Med baggrund i de flotte resultater gennem det sidste års tid, prøver vi nu lykken i DBU’s B-række i de kommende måneder. Det bliver en pæn udfordring, da modstanderne nu bliver store klubber som Hørsholm, Allerød og Helsingør men drengene har fortjent at prøve kræfter med dem.

Vi har et supergodt sammenhold i fodboldafdelingen her i Alsønderup, så kom endelig forbi til træning mandag eller onsdag kl 17.30 – det ville være meget skønt med endnu flere drenge/piger på holdet.