Forårsopvisning hos Gymnastik

Årets gymnastikopvisning blev afholdt 7. april 2019 på Kulsviergården. Flaget var hejst og igen i år var tilslutningen og stemningen helt i top. Der var omkring 450 gymnaster og tilskuere i hallen og dagen var fuld af kolbøtter og saltoer, vejrmøller og akrobatik, zumbarytmer og seje dansemoves, armstrækninger og maveøvelser, fine fletninger og flotte dragter, børn og voksne, piger og drenge, mænd og kvinder, kaffe og kage og meget mere. Det var en dejlig dag med festlige opvisninger, liv, bevægelse og fed musik.

Ni ud af foreningens 11 hold gav opvisning. Vores to store seniorhold var repræsenteret ved deres instruktører og hjælpetræner ved indgangen. De mindste børn viste Tumlespring og leg, de store børn viste danseserier, spring og akrobatik og de voksne, som havde overvundet sig selv til at give opvisning, viste Zumba og Puls/Styrke træning.

Vi fik eksklusivt besøg af den aktive Fitness Lizzie, som varmede os op inden den traditionelle indmarch og sidst på dagen gav Grandprixholdet Team Lua fra GymHelsinge en rigtig flot opvisning.

Der blev uddelt 5 års medaljer til Mathilde Jensen, Clara Rothe, Victor Rothe, Eva Anelija og Kaja Hartvig, mens Asta Lausten modtog 10 års medalje. Årets modtager af gymnastikkens Fighterpokal blev Clara Høier fra Spring 1. Stort tillykke til jer alle.

Tak til alle instruktører, hjælpetrænere og gymnastikbestyrelse for jeres store indsats gennem hele året. I har virkelig lagt mange timer i og uden for hallen og salen og det betyder rigtig meget. Uden jer – ingen gymnastik!!! Når man ved, hvor mange kræfter i har lagt i gymnastikken, er opvisningen ikke kun festlig, men også rørende!

Tak til gymnaster, forældre og tilskuere for opbakning, kagebagning og hjælp på dagen til at sælge kaffe/kage, slæbe redskaber, styre musik, fotografere og rydde op. Vi kan ikke afholde gymnastikopvisning uden jer. Også en stor tak til i forældre, som undervejs i sæsonen har hjulpet til træning.

Tak til Kulviergården for et rigtig godt samarbejde, til SuperBrugsen og Rema1000 i Ullerød for blomster og til Føtex i Hillerød for hjælp til gaver til opvisningen. Tak til GymHelsinge for at give en flot gæsteopvisning.

Vi ses til næste sæson!

ASGI Gymnastik, Lise Lausten Frederiksen